0 0,00 

LG je napovedal mobilni telefon, ki se bo lahko zvijal. Na konferenci CES 2021, ki je v lanskem letu potekalo virtualno, so pokazali delujoč prototip.

Kaj dosti podrobnosti o mobilnem telefonu žal niso razkrili. Mobilni telefon se bo imenoval LG Rollable in bo imel zaslon, ki mu bo možno spremeniti velikost, tako da bo naprava bodisi mobilni telefon bodisi tablica. Mobilni telefon se ne bo zvijal v dobesednem pomenu, temveč bo podobna funkcija kot stransko steklo v avtomobilu, ki se premika gor in dol, le da v tem primeru govorimo o zaslonu.

Vir: www.gsmarena.com

/*! elementor – v3.5.4 – 23-01-2022 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

MORDA VAS ZANIMA TUDI:

    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino